Vind en speedbåd!

Vind en speedbåd?

Vind en speedbåd til næste sommers sæson!

Har du altid godt kunne tænke dig at have en båd? Nu har du chancen for at vinde en speedbåd, jep helt gratis. Alt du skal er blot at deltage i konkurrencen om en speedbåd. Sæsonen nærmer sig nok slutningen hvad det angår både. Men det betyder selvfølgelig ikke man kan gøre sig klar til næste års sæson.

Der er ikke noget bedre end at være på vandet, med den rene vind i håret, solbriller på øjnene og en sød dame i bikini der hælder forfriskninger op til en. At kunne have muligheden for at, starte sin speedbåd og sejle ud over det åbne hav er intet andet end fantastisk. Det viser sig faktisk fra undersøgelser at flere og flere danskere, er begyndt at købe både. Mange begrunder det med at når man sejler og befinder sig på vandet, finder man en helt anden form for afslapning. Og de kan nemt have ret.

Du skal dog huske, hvis du er den heldige vinder, at det kræver du har et speedbådskørekort. Dette kan du tage på under en dag, og koster typisk et sted mellem 999,- til 1500,- kroner. Dette er krav fra lovens side, for at man må sejle rundt i en speedbåd. Det giver selvfølgelig også god mening at, man lige får regler og andre ting at vide. Inden man sejler afsted i de hurtige både.

Tænk hvis det var dig der fik en gratis speedbåd der ventede på at blive luftet til næste år. Spild ikke chancen – tilmeld dig nu og måske bliver du den heldige vinder. Held og lykke, og husk nu at sejl forsigtigt – god vind skipper!

Konkurrencen slutter d. 3. december 2014 kl 24.00, hvor vinderen vil blive trukket. (Husk du kan kun deltage en gang)

OBS: KONKURRENCEN ER UDLØBET. Se flere konkurrencer her!