En sikkerhedsvest er lige så vigtig som en ridehjelm.

Vores store udvalg af sikkerhedsveste gør at vi kan finde den helt rigtige sikkerhedsvest til dig eller dit barn. Med en sikkerhedsvest beskytter du alle de vitale dele hvis uheldet er ude. En sikkerhedsvest skal være komfortabel at ride med, derfor har alle vores veste gode justeringsmuligheder i form af spænder eller velcro. Med en sikkerhedsvest kan du beskytte alle dine vitale dele, mens du rider

Hvorfor er det en god idé at ride med sikkerhedsvest?

Der er flere gode grunde til, hvorfor du skal have en sikkerhedsvest på, når du rider. Og det er ikke kun, når du er ude at springe, det er godt at have beskyttelse på. Det er også en god idé at være godt beskyttet, når du rider dressur, rider ture i skoven eller andet. Din hest er helt sikkert den sødeste i verden, og ville aldrig smide dig af, men desværre kan alle ryttere komme ud for noget uforudset, eller hesten kan blive forskrækket og tabe sin rytter, eller en anden rytter har måske ikke verdens sødeste hest. Der er også en god beskyttelse i en sikkerhedsvest, såfremt man skulle være så uheldig at blive trådt på af hesten. Et blåt mærke undgår man nok ikke, men det er også billigt sluppet i forhold til de mere alvorlige alternativer.

Hvilken sikkerhedsvest skal jeg vælge?

Hos Happy Horse finder du et udvalg af sikkerhedsveste. Alt efter, hvilken rytter du eller dit barn er, kan der være forskellige behov og krav til sikkerhedsvesten. Skal en sikkerhedsvest til ridning beskytte ryg og mave, eller er det fint med beskyttelse af ryg og brystkasse?

Du kan også vælge en oppustelig sikkerhedsvest fra Hit-Air. Denne er forsynet med en CO2 patron, som er fastgjort med en strop til sadlen, så skulle du være uheldig at falde af, er vesten pustet op inden du rammer jorden. Dette er en lidt større investering, men til gengæld har vi hørt fra adskillige ryttere at den har sparet dem for alvorlige skader.

Fælles for de sikkerhedsveste, vi sælger, er, at de har en komfort, der er i topklasse. Med velcro, bælter og lynlåse er der rig mulighed for, at du kan få sikkerhedsvesten til at sidde lige præcis, som den skal.

Nyd friheden i en fleksibel og komfortabel sikkerhedsvest mens du rider eller sætter dit barn op på en hest. Den begrænser ikke ridningen på nogen måde, den sørger blot for, at du eller dit barn er mere sikre, når I rider.