Rejser til Thailand

Rejser til Thailand

Rejser til Thailand er ikke noget man skal lede efter. Overvejer du at besøge det smukkeste og dejligste land i verden? Så er det bare med at bestille billetten og komme afsted. Find din næste rejse til Thailand, via Skyscanner.dk. Og få det til den rigtige pris.

Når du rejser til Thailand kan du besøge mange forskellige og smukke byer. Her er lidt inspiration til når du rejser til Thailand. Det er vigtigt at du kigger efter de rigtige folk når du vælger at kigge på rejser til Thailand. Der findes mange selskaber der tilbyder rejser til Thailand, men ofte kan man virkelig skyde papegøjen hvis man vælger de rigtige.

Bangkok

Bangkok er hovedstaden i Thailand. Der er her næsten alle lander, når de rejser til Thailand. Og det er tydeligt at se. Byen vrimler med mennesker og turister. Det siges at der bor omkring 12 millioner mennesker i Bangkok, plus dem der ikke er talt med. Bangkok er en rigtig storby der har alt at byde på, lige fra det vildeste natte liv i verden, til det smukkeste natur og kulturel historik.

Bangkok er som bekendt hovedestaden i Thailand, men adskiller sig markant fra resten af Thailand. Byen har dannet sit eget “ry” og sin egen kultur. Bangkok er en meget hektisk by, og det er også til at mærke.

Hvis man ønsker at opleve det dejlige afslappende og smukke Thailand. Så er det nok ikke Bangkok man skal sigte efter. Men mere syd på, mod de smukke øer.

Flyv fra Aalborg til Bangkok – Find billige flybilletter til Bangkok fra Aalborg

Chiang Mai

Chiang Mai er den 2. største by i Thailand. Og er den smukkeste by, ikke kun i Thailand, men hele verden. Chiang Mai har et kulturliv der er intet andet end unikt. Chiang Mai adskiller sig utrolig meget fra den “anden” del af Thailand. Dette hænger selvfølgelig også sammen med at, Chiang Mai er et Lanna rige. Som i gammeldage bestod primært af kinesere. Lanna kulturen er noget der skal opleves. Der findes fantastisk traditioner og kulturer.

Phuket

Den smukkeste ferieø du nogensinde vil komme til at opleve. Phuket er en rigtig rigtig smuk ø, med utrolig flotte strande. Paton Beach er nok den mest kendte. Det er her de fleste turister rejser til, når de gæster Phuket. Phuket har også et meget populært natteliv som kan opleves i Banglaroad.
Rejser til Phuket i Thailand

Pattaya

Thailands mørke gader er til at finde her. I Pattaya findes der selvfølgelig også masser af flotte strande, og turistliv. Men du skal ikke gå 100 meter for at støde på en Go go bar. Så overvej kraftigt om det er det indtryk din familie skal have af Thailand, når i vælger endelig at rejse til Thailand. Og husk endelig, det er ikke alle sammen der er piger.

Hua Hin

Da den thailandske kongefamilie valgte Hua Hin til deres foretrukne feriemål og byggede smukke paladser, forandrede byen sig for altid og fik en magisk mulighed for at forvandle sig til et feriemål med uanede muligheder.

Drømmer I om afslapning på luksuriøse hoteller ved dejlige strande med rige muligheder for kulturelle udflugter i absolut topklasse – alt sammen omgivet af smuk natur og eksotisk dyreliv – bliver Hua Hin måske også jeres næste foretrukne feriemål.

Rejser til Hua Hin i Thailand

Phi Phi øerne

I farvandet mellem Phuket og fastlandet i det sydlige Thailand ligger Phi Phi-øgruppen. I turistsæsonen er der færgeoverfart til Phi Phi-øerne fra både Phuket og Krabi. Selv om Phi Phi-øerne blev hårdt ramt under tsunamien i 2004, er det svært at se i dag.

På den fredede ø Phi Phi Le findes nogle af de bedste områder til snorkling i hele Thailand. Her er de farvestrålende fisk, koraller, klippevægge, krystalklart vand og hvide sandstrande en del af en storslået oplevelse.

På øerne hersker en fantastisk afslappet stemning. Hvis man virkelig trænger til at stresse af, er det et perfekt valg. Du kan slentre langs strandene, få en forfriskning på en strandbar og sejle en tur i kajak eller med long tail-båd. Det er også muligt at være lidt mere aktiv – alt efter temperament: tage dykkercertifikat, gå på diskotek eller tage på tur til den berømte strand Maya Bay, hvor filmen ”The Beach” blev optaget.

Rejser til Phi Phi øerne i Thailand