Billige kufferter i høj kvalitet

Hvis du ligesom så mange andre danskere ønsker, at rejse ud i verden og besøge ny kultur eller få noget sol på kroppen, så skal du sikkert også bruge en kuffert hvor du kan have det tøj du skal have med på rejsen i. Der findes rigtig mange steder hvor man kan købe en kuffert, men det er vigtigt, at man køber en i god kvalitet, så den kan holde i mange år og til mange rejser og oplevelser. I de fleste lande kan man altid finde en gadesælger der sælger nogle kufferter og bæltetasker, men det er desværre ikke lige altid de er i super god kvalitet.

Hvis du skal ud og rejse og har brug for en kuffert eller andet til opbevaring er det en god idé, at købe en kuffert ud fra de behov din rejse og du selv stiller. Hvis du skal på vandretur er det selvfølgelig oplagt du kigger efter en vandrerygsæk.

Privat sommerhusudlejning

Er du sommerhusejer og ønsker at, tjene et par ekstra skillinger om måneden, kan du ligesom så mange andre danskere vælge at, leje dit sommerhus ud til privat. Hvis du ønsker at, leje dit sommerhus ud privat kan det gøres på flere forskellige måder. Dog er det meget vigtit at, når man vælger at, leje sit sommerhus ud skal man altid have styr på reglerne for at, undgå et skatte smæk. Når man beskæftiger sig med privat sommerhusudlejning kan man vælge selv at, få styr på sine dokumenter og dermed sikre sig at, gøre det korrekt jvf lovgivningen indenfor privat sommerhusudlejning.

Sommerhusudlejning

Sommerhusudlejning

Sommerhuse til udlejning i hele danmark.

Står du og skal på ferie med familen og naboens familie? Så kan du med fordel se på luksus huse hvis I har overvejet sommerhusudlejning.

Luksushuse.dk udlejer store luksussommerhuse med plads til 14-24 personer, pool og aktivitetsrum. Luksushusene udlejes på ugebasis i højsæsonen og weekender i lavsæsonen. En gennemsnitsbooking på sommerhusudlejning ligger på kr. 9.000.

Vind en campingvogn

Vind en campingvogn

Vind en campingvogn og vær klar til campingsæsonen!

Deltag i konkurrencen og vind en campingvogn til dig og familien.

Campingsæsonen er skudt igang. Du kan starte sæsonen med at vinde en campingvogn og invitere hele familien med på camping i det smukke danske land. Danmark er meget kendt for camping og derfor har vi også nogle af de bedste campingpladser. Det fristes naturligvis også at campere andre steder i europa, som fx Italien. Deltag i konkurrencen!

Vind flybilletter

Vind flybilletter til en valgfri destination!Vind flybilletter til valgfri destination i hele verden!

Du kan nu deltage i lodtrækningen om at vinde flybilletter

Vind flybilletter helt gratis! Alt du skal gøre at deltage i konkurrencen, så er du automatisk med i lodtrækningen om 10 gratis flybilletter til en valgfri destination i hele verden.

Rejser til Menorca

REJSER TIL MENORCARejser til Menorca fra Aalborg Lufthavn

Rejs direkte til den smukke Menorca  som er en spansk ø, fra Aalborg Lufthavn.

Menorca er en spansk ø og tilhører øgruppen de Baleariske Øer beliggende i Middelhavet. Dens navn hentyder til at øen er mindre end den nærliggende ø Mallorca. Øen var kaldt Nura af fønikerne til ære for deres gud Baal, hvilket beyder “Ild-øen”.

 

Rejs direkte til Menorca fra Aalborg Lufthavn

Vind rejse til De Kanariske Øer

Vind rejse til De Kanariske Øer hos SparAalborg.dkDeltag i konkurrencen og vind en rejse til De Kanariske Øer!

Deltag i konkurrencen og vær med i lodtrækningen om en rejse til De Kanariske Øer. Blandt øerne finder du Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura og Lanzarote. Øer der skal opleves. Skynd dig og deltag i konkurrencen, måske er du den heldige vinder.

Klik her for at deltage i konkurrencen om rejse til De Kanariske øer.

Vind rejse til Thailand!

Vind rejse til Thailand!

Vind rejse til Thailand!

Deltag i undersøgelse omkring livsstil og vind rejse til Thailand.

Du har mulighed for at vinde en rejse til det fantastiske Thailand. Kom ned og oplev de smukke strande, det altid så flinke folkefærd og det fantastiske thai køkken.

Svar på spørgsmål og vind rejse til Thailand!

Thailand er kendt som smilets land og det er til at forstå. Thailand er en af danskernes fortrukne rejsemål. Hvis du gerne kunne tænke dig at rejse til Thailand, kan du starte med at deltage i lodtrækningen om billetter til Thailand.

Rejs til Thailand, hvor tiden står stille! Deltag i vores livsstilsundersøgelse, vind og oplev det perfekte tropiske miljø midt i det Indiske Ocean! Klik her

Afbudsrejser fra Billund

Afbudsrejser fra Billund

Afbudsrejser fra Billund

Er det på tide at du skal ud at rejse? Så hvorfor ikke finde din næste rejse til den bedste pris! Find billige afbudsrejser fra Billund Lufthavn og spar masser af penge. Bestiller du en afbudsrejse kan du spare op til halvdelen af den oprindelig pris.

Billige afbudsrejser fra Billund lufthavn

Vind flybilletter

Vind flybilletter

Vind flybilletter – vind flybilletter til en valgfri destination.

Vind flybilletter til valgfri destination. Fik du ikke den julegave du ønskede? Deltag i konkurrencen og vær med i lodtrækningen omkring gratis flybilletter.

Hvor går din drømmerejse hen? Vind lige nu 10 flybilletter, vælg destination og du er på vej! Klik her og se, hvordan du kan være med i konkurrencen! Præmien er værd 50.000 kr
Skynd dig at tilmeld dig og vind flybilletter, og held og lykke!

Vinderen udtrækkes 11. februar 2015.

Vind flybilletter

Hotel Aalborg

Hotel i Aalborg - Radisson Blu

Find hotel i Aalborg med fantastisk udsigt ud mod limfjorden.

Radisson Blu hotel i Aalborg byder på fantastiske værelser. Og ikke mindst en nydelig udsigt mod limfjorden.

Hotel i Aalborg – Leder du efter hotel i Aalborg og vil gerne by i midtbyen, med dejlig udsigt over den altid så smukke limfjord. Så er Radisson Blu det helt rigtige valg.

Her får du flotte og rene værelser, og er placeret i hjertet af Aalborg. Radisson Blu er placeret lige overfor Aalborg altid festlige gade, Jomfru Ane gade. Dog vil dette bestemt ikke forstyrrer din nattesøvn da der er blevet taget højde for det, under bygning og udvidelse af hotellet. Udover Jomfru Ane Gade, finder du også Aalborg Casino, der ligger i bunden af hotellet.

Radisson Blu Hotel i Aalborg

Billige flybilletter

Find billige flybilletter online.

Billige flybilletter

Find billige flytbilletter til hele verden.

Skal du ud at rejse og leder efter billige flytbilletter? Så kan du finde det gennem SparAalborg.dk. Vi har fundet de bedste partnere der kan tilbyde billige flybilletter.

Har du planer om at tage på ferie et solrigt sted, og mangler blot at bestille flybilletten? Så lad SparAalborg.dk hjælpe dig med en finde en billig flytbillet.

Billige flybilletter fra Aalborg Lufthavn

Find flybilletter fra Aalborg Lufthavn med Bravo Tours. Bravo Tours tilbyder et bredt udvalg af hejse, til alle kanter af verden. Billige flybilletter fra Aalborg Lufthavn.

Find billige flytbilletter til USA og Thailand med FDM travel.
Flyv billigt til New York

Afbudsrejser fra Aalborg

Afbudsrejser fra Aalborg

Afbudsrejser Aalborg

Find billige afbudsrejser fra Aalborg

Det kan nemt betale sig at kigge efter afbudsrejser, hvis man ønsker at komme ud at rejse til billige penge. Bor du i Aalborg, er det selvfølgelig oplagt at lede efter rejser fra Aalborg Lufthavn. Der er ikke længe til vi rammer julen. Og det er selvfølgelig ikke nogen hemmelighed, at mange danske familier vælger at rejse fra Danmark i juleferien. Der er selvfølgelig også en del der melder afbud, og det der hvor du skal være hurtigt. Du kan nemlig spare rigtig mange penge ved at bestille afbudsrejser. Tit sparer du mere end halvdelen af flybilletten og hotelopholdet ved at booke et par dage før.

Flere og flere holder sig løbende opdateret hvad det angår afbudsrejser. Det kan hurtigt betale sig at kigge efter afbudsrejser til næste ferie. På den måde kan du nemlige finde rigtige billige flybilletter, og mange gange inklusiv hotel og pension. Find dit næste fly fra Aalborg til en spotpris, og få ekstra lommepenge med på ferien. Det kan hurtigt gå hen at blive en billig ferie for dig hvis du satser på afbudsrejser. Mange familier udnytter det også til at få flere billige charterrejser årligt, frem for en stor dyr en.

Leder du efter billige rejser? Så kan du med fordel klikke dig ind til Bravotours som kan tilbyde masser af billige rejser til hele verden. Hos Bravotours kan du selv vælge om rejsen skal være med, eller uden hotel.

Held og lykke og rigtig god tur. Husk nu ikke at glemme alt det praktiske inden i tager på ferie. De rigtige vacciner, få vekslet penge, pas, sygesikring osv. Det kan godt gå lidt for stærkt når man vælger afbudsrejser. Så det er vigtigt at huske at få alle tingene i orden inden man sætter sig ombord på flyet.

Billige afbudsrejser fra Aalborg

Rejser til Thailand

Rejser Til Thailand

Rejser til Thailand

Rejser til Thailand er ikke noget man skal lede efter. Overvejer du at besøge det smukkeste og dejligste land i verden? Så er det bare med at bestille billetten og komme afsted. Find din næste rejse til Thailand, via Skyscanner.dk. Og få det til den rigtige pris.

Når du rejser til Thailand kan du besøge mange forskellige og smukke byer. Her er lidt inspiration til når du rejser til Thailand. Det er vigtigt at du kigger efter de rigtige folk når du vælger at kigge på rejser til Thailand. Der findes mange selskaber der tilbyder rejser til Thailand, men ofte kan man virkelig skyde papegøjen hvis man vælger de rigtige.

Bangkok

Bangkok er hovedstaden i Thailand. Der er her næsten alle lander, når de rejser til Thailand. Og det er tydeligt at se. Byen vrimler med mennesker og turister. Det siges at der bor omkring 12 millioner mennesker i Bangkok, plus dem der ikke er talt med. Bangkok er en rigtig storby der har alt at byde på, lige fra det vildeste natte liv i verden, til det smukkeste natur og kulturel historik.

Bangkok er som bekendt hovedestaden i Thailand, men adskiller sig markant fra resten af Thailand. Byen har dannet sit eget “ry” og sin egen kultur. Bangkok er en meget hektisk by, og det er også til at mærke.

Hvis man ønsker at opleve det dejlige afslappende og smukke Thailand. Så er det nok ikke Bangkok man skal sigte efter. Men mere syd på, mod de smukke øer.

Flyv fra Aalborg til Bangkok – Find billige flybilletter til Bangkok fra Aalborg

Chiang Mai

Chiang Mai er den 2. største by i Thailand. Og er den smukkeste by, ikke kun i Thailand, men hele verden. Chiang Mai har et kulturliv der er intet andet end unikt. Chiang Mai adskiller sig utrolig meget fra den “anden” del af Thailand. Dette hænger selvfølgelig også sammen med at, Chiang Mai er et Lanna rige. Som i gammeldage bestod primært af kinesere. Lanna kulturen er noget der skal opleves. Der findes fantastisk traditioner og kulturer.

Phuket

Den smukkeste ferieø du nogensinde vil komme til at opleve. Phuket er en rigtig rigtig smuk ø, med utrolig flotte strande. Paton Beach er nok den mest kendte. Det er her de fleste turister rejser til, når de gæster Phuket. Phuket har også et meget populært natteliv som kan opleves i Banglaroad.
Rejser til Phuket i Thailand

Pattaya

Thailands mørke gader er til at finde her. I Pattaya findes der selvfølgelig også masser af flotte strande, og turistliv. Men du skal ikke gå 100 meter for at støde på en Go go bar. Så overvej kraftigt om det er det indtryk din familie skal have af Thailand, når i vælger endelig at rejse til Thailand. Og husk endelig, det er ikke alle sammen der er piger.

Hua Hin

Da den thailandske kongefamilie valgte Hua Hin til deres foretrukne feriemål og byggede smukke paladser, forandrede byen sig for altid og fik en magisk mulighed for at forvandle sig til et feriemål med uanede muligheder.

Drømmer I om afslapning på luksuriøse hoteller ved dejlige strande med rige muligheder for kulturelle udflugter i absolut topklasse – alt sammen omgivet af smuk natur og eksotisk dyreliv – bliver Hua Hin måske også jeres næste foretrukne feriemål.

Rejser til Hua Hin i Thailand

Phi Phi øerne

I farvandet mellem Phuket og fastlandet i det sydlige Thailand ligger Phi Phi-øgruppen. I turistsæsonen er der færgeoverfart til Phi Phi-øerne fra både Phuket og Krabi. Selv om Phi Phi-øerne blev hårdt ramt under tsunamien i 2004, er det svært at se i dag.

På den fredede ø Phi Phi Le findes nogle af de bedste områder til snorkling i hele Thailand. Her er de farvestrålende fisk, koraller, klippevægge, krystalklart vand og hvide sandstrande en del af en storslået oplevelse.

På øerne hersker en fantastisk afslappet stemning. Hvis man virkelig trænger til at stresse af, er det et perfekt valg. Du kan slentre langs strandene, få en forfriskning på en strandbar og sejle en tur i kajak eller med long tail-båd. Det er også muligt at være lidt mere aktiv – alt efter temperament: tage dykkercertifikat, gå på diskotek eller tage på tur til den berømte strand Maya Bay, hvor filmen ”The Beach” blev optaget.

Rejser til Phi Phi øerne i Thailand

Sommerhus og feriebolig udlejning

Sommerhus og feriebolig udlejning

Sommerhus og feriebolig udlejning

Står du og skal på ferie med familien og leder efter et sommerhus eller en feriebolig? Så kan du med fordel læse videre her!

Hos Sommerferie.NU kan du finde den helt rigtige feriebolig. Sommerhus og feriebolig udlejning  er blevet gjort nemt tilgængelig og hos Sommerferie.nu tilbydes sommerhusudlejning af private sommerhuse og ferieboliger. Udlejning af over 3000 sommerhuse, ferieboliger og feriehuse.

Udover sommerhuse til udlejning, kan Sommerferie.NU tilbyde annoncer for udlejning af din feriebolig, ferielejlighed, skihytte, villa eller feriehus.

Annoncerne på Sommerferie.NU er udelukkende oprettet af husejere, som gerne vil udleje deres sommerhus, feriehus, villa eller ferielejlighed ud. Du skal selv kontakte husejer via annoncen og aftale lejevilkår, pris og periode.

 

Minicruise med DFDS

Tag på Minicruise med DFDS

Minicruise med DFDS, København – Oslo

Minicruise med DFDS. Trænger du til en afslappende ferie tæt på omgivelserne? Tag et fantastisk minicruise med DFDS fra København til Oslo. Få en lækker kahyt med udsigt udover havet.

Forkæl dig selv og bestil dig en sensommerrejse, så der også er noget at glæde sig til efter sommerferien.

På et MiniCruise med DFDS til Oslo, bliver der sejlet med enten CROWN SEAWAYS eller PEARL SEAWAYS. Skibene er for nylig blevet renoveret for 120 mio. kroner, og fremstår stilfulde og moderne.

Skønne måltider på havet

Dit MiniCruise kan nydes med sjælen, sindet og selvfølgelig ganen. Tag en gåtur på skibet, og se hvad restauranterne på skibet kan friste med. Skibets restauranter tilbyder alt fra gode saftige bøffer, til laks og skalddyr i stor buffet stil.

Du bliver underholdt på et Minicruise

Kobl fra i et afslappet og moderne miljø med soldæk, caféer, barer, relaxing områder med pool og jacuzzi, restauranter, tax-free shopping, kasino (PEARL), natklub, dans og live musik hver aften.

Børnenes legebåd

Jack the Pirate hilser alle små pirater velkommen om bord. I Kidz Club kan børnene møde Jack the Pirate, gå på skattejagt, tegne og være med i sjove lege og konkurrencer. De mindste børn har eget legeområde og de lidt større plejer at glæde sig til et dyp i poolen i Adventure Club. Børn er naturligvis velkommen i alle restauranter.

Aalborg lufthavn

Aalborg Lufthavn

Aalborg lufthavn – Danmarks tredjestørste lufthavn.

Med 1.422.289 passagerer i 2013, indtager Aalborg lufthavn tredjepladsen som den største lufthavn i Danmark. Lufthavnen er beliggende vest for Lindholm.

Aalborg Lufthavn blev anlagt som den første provinslufthavn i Danmark og blev d.29. maj 1938 åbnet af trafikminister N.P. Fisker med ca. 100.000 mennesker som tilskuer ved et flyvestævne. Den allerførste indenrigsrute fra Aalborg blev etableret et par år tidligere omkring september 1936. Den blev fløjet fra direktør på Aalborg Portland, Gunnar Larsens, private landingsplads i Rørdal. Samarbejdet mellem Trafikministeriet, Aalborg Kommune og Gunnar Larsen som privatmand var den givende faktor, der medførte, at Aalborg kom først i konkurrencen om at få en lufthavn etableret i provinsen og overhalede dermed Århus, Esbjerg og Rønnes bestræbelser.

Da Danmark i sin tid blev besat af Nazityskland den 9. april 1940 under Operation Weserübung, viste Aalborg Lufthavn at afgørende mål for invasionen. Aalborg Lufthavn er efter sigende verdenshistoriens første erobring gennemført af faldskærmstropper. Som et led i invasionen af Norge, fungerede Aalborg som en luftbro over luftrummet over Nordsøen.

Tyskerne har finanseret meget af Aalborg Lufthavn da den havde høj prioritet for tyskerne. De kunne selvfølgelig ikke se det som andet end, en god investering. Det har selvfølgelig også kommet Aalborg til gode, at man har haft en konstant udvikling af lufthavnen.

Den dag i dag kan man selvfølgelig rejse til hele verden, fra Aalborg lufthavn. Der tilbydes utrolig mange ruter som man kan starte med i Aalborg lufthavn. Som tidligere nævn, er der utrolig mange der rejser fra Aalborg Lufthavn, og det er også med til at gøre den til den tredje største lufthavn i Danmark. Bestil din vinterferie i god tid, og få et tilbud du næsten ikke tør at sige nej til. God tur!

Hvor skal din næste ferie fra Aalborg gå hen?