Røgalarm

Røgalarm

Røgalarm
– din bedste sikkerhed til boligen

Røgalarm skal indstilleres i alle rum i tilfælde af brand. Få en pakke med 4 stk. røgalarmer til kun 149,- kr.

Røgalarm er den bedste og billigste sikkerhed til hjemmet hvis man vil sikre sig mod brand i huset. Der findes selvfølgelig røgalarmer i forskellige designs og priser. Alt fra Jacob Jensen røgalarm til almindelige røgalarmer der gør hvad de er blevet lavet til.

Det vigtigste man skal tage hensyn til når man er på udkig efter en røgalarm er op den lever op til de sikkerhedskrav der bliver stillet til røgalarmer. Du kan læse meget mere om røgalarmer hos Københavns Brændvæsen.

Find din næste brandalarm til den bedste pris. Få en pakke til hele huset eller lejligheden.

Røgalarmer, pakke med 4 stk. KUN 149,-

Bedre bolig

Bedre bolig med energitjek. Bestil energitjek til din bolig!

Bedre bolig med energitjek

Bedre bolig med energitjek er en investering i længden.

Overvej dig at få et energitjek på boligen, og se hvor mange penge og ikke mindst hvor meget energi du kan spare.

Det anbefales at du får et energitjek af dit hus inkl. billeder taget med termografi kamera, så man kan se hvor i huset der er dårlig isolering. Med kameraet kan man også se om der er termoruder som med fordel kan udskiftes med lavenergiruder, der typisk isolerer tre gange så godt. Med et energitjek får du også anbefalinger til hvad du med fordel kan energiforbedre samt tilbud herpå.

Sommerhus og feriebolig udlejning

Sommerhus og feriebolig udlejning

Sommerhus og feriebolig udlejning

Står du og skal på ferie med familien og leder efter et sommerhus eller en feriebolig? Så kan du med fordel læse videre her!

Hos Sommerferie.NU kan du finde den helt rigtige feriebolig. Sommerhus og feriebolig udlejning  er blevet gjort nemt tilgængelig og hos Sommerferie.nu tilbydes sommerhusudlejning af private sommerhuse og ferieboliger. Udlejning af over 3000 sommerhuse, ferieboliger og feriehuse.

Udover sommerhuse til udlejning, kan Sommerferie.NU tilbyde annoncer for udlejning af din feriebolig, ferielejlighed, skihytte, villa eller feriehus.

Annoncerne på Sommerferie.NU er udelukkende oprettet af husejere, som gerne vil udleje deres sommerhus, feriehus, villa eller ferielejlighed ud. Du skal selv kontakte husejer via annoncen og aftale lejevilkår, pris og periode.