Bliv kostvejleder og hjælp folk til et sundt liv

Hvis du har et forhold til mad og sundhed som er lidt udover det sædvanlige, så kan du faktisk bruge det som et erhverv. Bliv kostvejleder og skab en levevej hvor du hjælper folk med at, få et sundere liv med en hverdag der indeholder sund mad og masser af energi. Du kan selv vælge om du ønsker at, blive kostvejleder online eller tage kostvejlederuddannelse i et almindeligt klasselokale som, man kender det fra ganske normal uddannelse. Du kan tage kostvejlederuddannelsen på Danmarks største skole indenfor kostvejlederuddannelse.

Hvor lang tid tager det at, blive kostvejleder?

Det tager rundtregnet 10 uger at, blive certificeret kostvejleder. Uddannelsen er fordelt med 50 lektioner over de 10 uger og du kan selv vælge om du vil tage uddannelse som kostvejleder online eller du vælger at, møde op til den klassiske klasse undervisning.

Du tilmelder dig uddannelsen online og betaler også for uddannelsen online og du får herfra instrukser til hvor og hvornår du kan begynde på din uddannelse.

Skynd dig at, kom tættere på din drøm hvis altså du har en drøm om at, bliv kostvejleder. Du kan nemlig tilmelde dig hurtigt og nemt via en hjemmeside der har et samarbejde med uddannelsesstedet. bliv kostvejleder her

Start din drøm nu og bliv kostvejleder – se mere her!