Animationsvideo kan hjælpe din webshop

Med en animationsvideo kan du sætte gang i salget

Er du også hoppet med på bølgen og har fået oprettet en webshop som du beskæftiger dig med ved siden af dit nuværende arbejde eller studie?  Så vil vi gerne give dig et rigtig godt tip til hvordan du kan booste dit salg i din webshop, ved hjælp af en animationsvideo.

Med en animationsvideo på din webshop kan du hurtigt forklarer om din virksomhed eller produkt på under et minut. Du når at fange dine besøgende med det samme og 80% af besøgende på webshops føler sig mere trygge ved at handle, hvis de møder en animationsvideo når de besøger hjemmesiden.

En animationsvideo siger meget mere end 1000 ord

En animationsvideo kan på blot 60 sekunder nå at informere dine besøgende omkring virksomheden og produkterne der tilbydes på webshoppen. Det er her man hurtigt kan fange interesse og opnå at fylde et tryghedsbehov hos sin besøgende på hjemmesiden. Dette giver en meget større mulighed for salg da man allerede har fyldt det vigtigste op hos kunden, nemlig tryghed.

Vil du også have en animationsvideo?

Er du i tvivl om hvad en animationsvideo koster og hvordan den egentlig kan gavne dig? Så kan du tage kontakt til e-Manager.dk som bla. tilbyder animationsvideo til markedsføring og online markedsføring der kan hjælpe dig til mere salg på din webshop.