Find den billigste A kasse med billig fagforening

Et gammelt ordsprog siger, at lediggang er roden til alt ondt. Det er også rigtigt. Alligevel er ledighed en situation som vi alle kan havne i, ganske uforskyldt. Men hvis du bliver ledig, skal du have sikkerhedsnettet i orden. Derfor er det vigtigt at være medlem af en A-kasse.

Hvis du bliver ledig er det vigtigt at du har det økonomiske sikkerhedsnet i orden, ellers kan det gå hen og blive en dyr fornøjelse for dig. Måske ender du med at måtte flytte fra hus og hjem fordi du ikke har meldt dig ind i en A-kasse. Hvis du ikke er medlem af en A-kasse, kan du nemlig ikke modtage dagpenge. Så kan du kun få kontanthjælp – hvis du da overhovedet kan modtage noget. Muligheden for at modtage kontanthjælp afhænger nemlig af om du har formue eller en samboer med indtægt.

Hvor mange A-kasser er der i Danmark?

Skal du melde dig ind ind i en A kasse skal det selvfølgelig være en dansk en. Du kan hurtigt få et overblik over A kasser i Danmark her.

Det betaler sig at melde sig ind i en A-kasse

Det betaler sig med andre ord at være medlem af en A-kasse, hvis du vil sikre dig og din familie en ordentligt forsørgelsesgrundlag i tilfælde af, at i skulle blive ledige. Men hvad koster det så at være medlem af en A-kasse?

Det er er spørgsmål, som man ikke kan give et enkelt svar på, for der er nemlig stor forskel på A-kassernes priser. De dyreste A-kasser koster omkring 490-500 kr. om måneden mens de billigste fås for 435 kr. om måneden, der er med andre ord penge at spare på at fælge en billig A-kasse frem for en dyr A-kasse. På nogle arbejdspladser skal man dog være medlem af en specifik A-kasse, så det skal du selvfølgelig lige undersøge inden du melder dig ind i en tilfældig billig A-kasse.

Hvordan finder du en billig A-kasse

Som tommelfingerregel kan man sige, at de såkaldte gule A-kasser, altså dem der ikke er en del af LO familien er de billigste. Hvis du så igen vil finde ud af hvilken af de gule A-kasser der er billigst, er det en god idé at starte din research på et af de mange sites, som sammenligner priser fra forskellige A-kasser. Du finder prissammenlignings siderne ved at søge efter ”billig A-kasse” på søgemaskinen google.com. Så får du helt sikker vist nogle sider, hvor A-kassernes priser bliver sammenlignet. Når du har fundet den billige A-kasse du gerne vil være medlem af, er det bare at melde sig ind via deres hjemmeside. Det bliver ikke nemmere.

A kasse – din tryghed når behovet opstår

Billig A kasse til dig der har brug for økonomisk sikkerhed, hvis uheldet skulle være ude. Hvis du nogensinde har stået i den situation hvor du pludselig står som arbejdsløs, så burde du hvis ikke allerede du er, tilmelde dig en A-kasse. En a-kasse vil være din garanti mod økonomisk uro, i en situation, hvor du mest af alt skal sikre dig og din familie mad på bordet, og råd til regningerne, mens du igen jagter muligheden for at komme ind på arbejdsmarkedet igen.

Husk at det ikke kun skal være den billigste a-kasse, men en A kasse der er der når behovet er der. Det vil sig, også er der for din personlige udvikling, din faglige udvikling, og som sammen med din fagforening, og deres kvalificerede indsats, sikrer dig den optimale kvalificering, frem mod næste job. Jobbet der igen bringer brødet på bordet.

Er du nyuddannet, så er der mange bud på den rette a-kasse. Det er vigtigt at finde den a-kasse, der passer til din branche. Er du i tvivl, så gå på nettet og søg. Husk igen – det er ikke sikkert at det skal være den billigste a-kasse, men den rette. En billig a-kasse er ikke nødvendigvis din garanti for kvalitet. Du kan med fordel kontakte den fagforening der kommer tættest på det fagområde du beskæftiger dig indenfor, for at få nærmere viden om hvilken a-kasse du skal vælge. Der kan være store forskelle i både pris og indhold i de respektive a-kasser.

Tit og ofte vil eksempelvis nyuddannede opleve, at der er specielle-, attraktive optagelseskriterier for nyuddannede. Så er du nyuddannet, så brug dette som et af de parametre, når du skal være fagforening og a-kasse. Det er ikke uinteressant at vide, hvor lang en periode man skal bruge, for at optjene retten til dagpenge. Dit studiested vil som regel kunne råde dig omkring dette. Så spørg endelig din studievejleder til råd.

Billig A kasse med el. uden fagforening

Se en oversigt over de bedste og billigste A-kasser med fagforening i Danmark. Vi har nøje udvalgt den A-kasse der passer bedst til dine behov og kun til de bedste priser. Det er selvfølgelig ikke altid kun prisen man skal kigge på, når man leder efter en A-kasse med fagforening. Når det gælder A-kasse med fagforening, er det meget vigtigt at man vælger den helt rigtige, da men skal have sin tillid, hvis uheldet skulle være ude og at man står uden job en dag. Derfor er det som udgangspunkt en god tommelfingerregel at indhente tilbud fra de forskellige A-kasser i Danmark og danne sig et overblik over hvem der tilbyder det du har brug for.

A-kasse med fagforening er en forretning ligesom alle andre, og du skal ikke være bange for at prutte med priserne. De har et produkt de gerne vil sælge til dig og hvis du mener produktet har overpris, er der ikke noget galt i at forhandle dig til bedre priser eller vilkår.

Hvordan melder man sig ind i en A kasse?

Det har aldrig været nemmere at melde sig ind i en A kasse eller med eller uden fagforening, i Danmark. Efter som digitalisering i Danmark har taget en ordenlig optur, så kan man med enkelte få klik, hurtigt melde sig ind i en A kasse. Det foregår blot ved at besøge en af de mange A kasser i Danmarks hjemmeside, og følge der process for tilmelding til A kasse med eller uden fagforening.

A kasse uden fagforening

Leder du efter en A-kasse uden fagforening kan du også finde det her. Vi har også et udvalg af A-kasse hvor der ikke tilhører eller tilbydes fagforening.

Fordele ved at melde sig i en A kasse

En af de fordele der blandt andet er ved at melde sig ind i en A kasse er at, hvis man står uden job har man stadig en fast solid indkomst hver måned at leve på. Udover det findes der utallige af fordele og masser af nye muligheder foran en. Mange A kasser tilbyder stor hjælp ved blandt andet at holde kurser og det kan være kurser der kan styrker dine kompetencer indenfor et specielt emne, eller noget der kan hjælpe dig til at måske at prøve nye veje i dit karrierer liv.

Derfor er en A kassen en sikker løsning

Hvis man står i en situation hvor at det firma man arbejder i har en større omstrukturering, kan dette i værste tilfælde gå udover din jobposition, og du kan derfor hurtigt ende på listen som arbejdsløs. I sådan situation skal du være forberedt, både psykisk men ikke også mindst økonomisk. En af de måder du kan sikre dig på økonmisk, er bla. Ved at melde dig ind i en A kasse. Med en A kasse kan du nemlig udover økonomisk sikkerhed, også styrke dit CV med flere kurser og videreuddannelser. Mange A kasser tilbyder både efteruddannelse samt personlig udvikling i forbindelse med at give dig større muligheder for job. Det er kun en af de mange fordele der findes når du er medlem af en A kasse.

Hvad får man i dagpenge?

Det kommer rigtig meget an på din situation som arbejdsløs, hvor meget du vil få i dagpenge. Alderen har også noget at sige, når man skal finde ud af hvilken dagpengesats der passer til den enkeltes behov. Der findes rigtig mange regler når man snakker dagpenge og det er derfor meget vigtigt at man gør sig bekendt med så mange af reglerne som muligt. Hermed ikke sagt at man skal kunne alle regler uden af, men de regler der kan have både negative og positive konsekvenser for dig og din dagpenge sats, er som udgangspunkt en rigtig god ide at holde sig opdateret med .

Hvornår kan man melde sig ind i en A kasse?

Hvis du er i tvivl om hvornår at du kan melde dig ind i en A-kasse, så kan du læse med her.
Det er såmænd ikke de helt store krav til dig når du gerne vil melde dig ind inen A kasse. Du vil sikkert blive spurgt om din job position og andre ting der kan have relevans for din dagpenge sats. Det er ikke medlemskabet der har kogle krav, men derimod hvornår du opnår berettigelse til udbetaling af dagpenge.

A kasse for studerende, studerende dagpenge dimittendsats.

Er du lige blevet færdiguddannet og ønsker at melde dig ind i en A kasse, ja så er det det helt rigtige tidspunkt. Du kan nemlig nå at melde dig ind i en A kasse op til 1 måned efter din uddannelse er afsluttet og være berettiget til dagpenge med det samme.

Gratis fagforening og lønsikring

Når du melder dig ind hos Det faglige hus A kasse, får du 3 måneders gratis fagforening og lønsikring med, hvis du er ny kunde. Det Fagfaglige hus er en fagforening med a kasse der har over 111.000 medlemmer i Danmark og som tilbyder professionel hjælp af 375 medarbejdere. Vælger man at tegne en lønsikring der dækker helt op til 90% af ens løn, får man også her 3 måneders gratis oven i købet.

Er det lovpligtigt at være medlem af en A kasse?

Det er som udgangspunkt ikke noget lovkrav at man skal være medlem af en A kasse, når man er under arbejde, eller arbejdsløs. Dog er det et krav, såfremt at man ønsker at kunne få stillet en økonomisk sikkerhed, hvis uheldet skulle være ude og, at man ender som arbejdsløs. Mange mener at det er en “uskreven” lov, og hermed skal det ikke forstås at det er en lov som sådan. Men derimod et rigtig godt råd til alle der er i arbejde, at melde sig ind i en A kasse. Det kan ske for alle at man ender som arbejdsløs og hvis man ikke er meldt ind i en af Danmarks A kasser, så står man altså uden nogen månedlig indtjening og skal derfor selv sørge for sin økonomi, der findes bla. muligheder som kontanthjælp

Så nemt er det at melde sig ind i en A-kasse

Står du og skal til at melde dig ind i en A kasse for første gang og føler det er lidt uoverskueligt? Ingen grund til bekymring, det er nemt og hurtigt at finde en billig og god A kasse at melde sig ind i.

Der stilles nogle enkelte krav til dig når du ønsker at melde dig ind i en A kasse. Disse krav kan være forskellige alt efter hvilken A kasse type du går efter, det bliver du oplyst om så snart du ønsker at melde dig ind.

Typiske spørgsmål omkring A kasse

Hvor længe skal man være medlem af en a-kasse før at man kan få udbetalt dagpenge?

Minimum 1 år før du er berettiget til dagpenge.


En god fagforening hjælper dig hvis du bliver ledig

Ledighed kan ramme os alle. Selvom du måske føler dig try i din ansættelse, kan ingen gardere sig mod en opsigelse. Derfor skal du melde dig ind i en fagforening og du kan nemt finde en billig fagforening hos os. Hvis du er blevet uretfærdig behandlet i forbindelse med din opsigelse kan fagforeningen nemlig hjælpe dig, med at få det bedste ud af situationen.

Mange forveksler fagforeninger med A-kasser, for at få udbetalt dagpenge skal du være medlem af en A-kasse. Derfor er det altid en god idé, at du som minimum melder dig ind i en A-kasse, så du ikke står helt uden forsørgelse, hvis ulykken skulle ramme dig. Men det er ikke nok af være medlem af en A-kasse, du bør nemlig også melde dig ind i en fagforening. I denne artikel kigger vi på hvorfor en medlemskab af en fagforening er en rigtig god idé.

Find en billig fagforening og meld dig ind

Mange af de billige fagforeninger er så gode i dag, at de yder en god service for deres medlemmer og er næsten lige så gode som de dyre. Det er vanskeligt at sige nøjagtig hvilken fagforening du skal vælge, da det afhænger af hvilken branche du arbejder indenfor samt din situation generelt. Hvis din arbejdsplads har en overenskomst med en særlig fagforening, er det en god idé at melde dig ind i denne forening.

Står du i en fyringssituation eller en anden situation hvor du føler, at din arbejdsgiver har behandlet dig uretfærdigt. Det kan eksempelvis være i forbindelse med løn under barsel eller i forbindelse med en sygemelding, ja, så er det en god idé at være medlem af en fagforening. En fagforening er din rygstøtte når du står i en træls situation. Fagforeningen kan hjælpe dig med alt lige fra juridisk bistand til forhandling af fratrædelsesordninger. De er kort sagt din medspiller mod arbejdsgiverens uretfærdigheder.  I Danmark har vi desuden et system, hvor fagforeningerne forhandler løn for arbejdstagerne. For at vi kan opretholde en stærk arbejdsgiverorganisation er det derfor nødvendigt, at fagforeningerne er stærke og har mange medlemmer på arbejdspladserne.

Skal jeg vælge en billig fagforening?

Ja! Det koster typisk ca. 100-200 kr. at være medlem af en fagforening. Men du kan sagtens finde en billig fagforening hvor du betaler under 100 kr. om måneden. Derfor er der ingen undskyldning for ikke at melde sig ind i en billig fagforening og sikre sine rettigheder hvis du ender i en træls situation.

Den første A kasse i Danmark

Hvornår startede den første A-kasse i Danmark?

Vi skal helt tilbage til slutningen af 1800 før at den første A kasse i Danmark for alvor slog dørene op. Det præcise årstal for den første a-kasse i Danmark er januar 1877. Det var hos formernes fagforening at man besluttede at, lave en fælles forsikring mod arbejdsløshed, lige som man også havde sygeforsikringer. Det var kun et enkelt princip og det var meget enkelt: medlemmer betaler en løbende præmie til kassen, til gengæld betalte kassen – dagpenge – hvis man gik hen og blev arbejdsløs

 Business Danmark

Fagforening og a-kasse fra Business Danmark

Business Danmark er en fagforening og A-kasse for dig, der interesserer sig for salg og marketing.

CA a-kasse

A-kasse for højtuddannede i erhvervslivet

Er du leder eller har du din egen virksomhed, er ”A-kasse” måske ikke lige det du tænker allermest på. Men du selvom du måske føler dig sikkert i dit job, kan du hurtig blive ramt af ledighed og her er det en god idé at være medlem af en A-kasse. I denne artikel kigger vi på fordelene ved at være medlem af en A-kasse og hvilken du skal vælge.

Mange forbinder A-kasser og fagforeninger med røde faner, flade fadøl og 1. maj. Derfor virker A-kasser og fagforeninger heller ikke særligt tiltrækkende for folk indenfor business verdnen. Men det kan faktisk være en rigtig god idé at sikre dig mod ledighed med et A-kasse medlemskab. Står du pludselig uden job, har du nemlig ikke ret til dagpenge hvis du ikke har indbetalt til en A-kasse. Du kan så måske få kontanthjælp, men dette er dog betinget af en række faktorer såsom ægtefælleindkomst og formue. Det er med andre ord ikke noget du skal satse på. Gør derfor dig selv den tjeneste, at melde dig ind i en A-kasse.

Hvilken A-kasse skal du vælge hvis du er inden for business, ledelse eller økonomi

Er du inden for ledelse, økonomi, HR, kommunikation eller business virker de traditionelle råde fagforeninger sandsynligvis ikke som et tillokkende alternativ. Heldigvis er der en række A-kasser, som er frie. Det vil sige at de ikke er medlem af LO familien og derfor også går ind for organisationsfrihed. En af disse A-kasser er CA A-kasse.

CA A-kasse er en uafhængig A-kasse som primært organiserer højtuddannede, selvstændige mv. Men CA A-kasse er mere end blot en A-kasse. Hvis du melder dig ind her får du nemlig mulighed for at deltage i en masse netværks arrangementer som er målrettet folk med en højere uddannelse, CA A-kasse har et væld af forskellige karriereudviklende tilbud, som medlemmerne kan gøre brug af. Derfor er det en supergod A-kasse at være medlem af. CA A-Kasse har desuden meget tilfredse medlemmer. En undersøgelse blandt A-kassens medlemmer har vist, at tilfredsheden er helt i top. Skulle du ende i en retslig tvist hvor du har brug for juridisk bistand tilbyder CA A-kasse iøvrigt dette til meget fordelagtig pris.

Hvis du er blevet fristet, kan du melde dig ind via deres hjemmeside, det er let og enkelt, et par enkelte klik, så er du forsikret mod ledighed!

Frie funktionærer

Det er altid en god idé at være medlem af en fagforening eller A-kasse. Hvis du bliver ramt af uberettiget fyring eller kommer i en tvist med din arbejdsgiver, kan en fagforening hjælpe dig med at få det bedste ud af den trælse situation.

I 2007 ramte den globale finanskrise Danmark med fuld kraft Det betød at mange virksomheder blev tvunget i knæ og blev nødt til at skøre ind til benet. Mange ansatte blev derfor opsagt og stod pludselig uden forsørgelse. Det drejede sig både om faglærte, ufaglærte og funktionærer. Nogle af de der mistede deres job havde ikke meldt sig ind i en A-kasse, fordi de troede at deres ansættelser var sikre. Det kom de til at fortryde, for pludselig stod de helt uden forsørgelse og kunne kun få kontanthjælp – og det kun hvis de ikke havde værdier i ejendom eller bil. En ærgerlig situation.

Heldigvis har mange lært af den situation og i dag er der fleste medlem af en A-kasse. Men selvom du måske tror det er nok at være medlem af en A-kasse, er det altså en også god idé at du også er medlem af en fagforening.

Frie funktionærer en god fagforening for funktionærer

Men selvom det er en god idé at være medlem af en fagforening skal du ikke bare melde dig ind i hvilken som helst fagforening, hvis du eksempelvis er funktionær, skal du ikke meldte dig ind i en fagforening for faglærte og ufaglærte som 3F. Her er fagforeningen frie funktionærer et godt valg. Fagforeningen har den fordel, at den ikke er en LO fagforening. Det betyder at det er dig der bestemmer farten. Fri funktionærer kører fagretslige sager mod din vilje, som eksempelvis LO fagforeninger kan finde på. Hos frie funktionærer er det dig og ikke andre, som bestemmer, om en given sag mod din arbejdsgiver skal tages op. Frie funktionærer rådgiver dig herefter i forhold til den situation du står i samt dine ønsker.

En billig fagforening

Et andet plus ved Frie funktionærer er, at det er en billig fagforening. For kun 530 kroner pr. måned får du et medlemskab af både fagforening og A-kasse og når du melder dig ind får du sågar de første to måneder kvit og frit!

Ønsker du ekstra sikkerhed i din økonomi tilbyder Frie funktionærer også løns sikring. Det betyder at du mod et ekstra tillæg kan sikre, at du får et tillæg til dine dagpenge, hvis du bliver ledig, så du ikke mister så stor en del af din indkomst hvis du skulle være så uheldig at blive ledig. Du kan finde alle informationerne om fri funktionærer på deres hjemmeside.